O nas

veterina_o_nas

VETERINA DOBRO-GROSUPLJE d.o.o. je bila ustanovljena leta 1997 s preoblikovanjem bivšega zavoda Ljubljanske regije na več samostojnih veterinarskih ambulant.
Začetki naše veterinarske ambulante segajo v 50. leta prejšnjega stoletja.

Naša veterinarska ambulanta se nahaja v IVANČNI GORICI, natančneje na Ljubljanski cesti 2B (zraven nogometnega igrišča). Imamo pa tudi podružnično veterinarsko ambulanto, ki pa se nahaja v GROSUPLJEM na Taborski cesti 32.

Trenutno je v naši ambulanti zaposlenih 8 veterinarjev in 1 veterinarski pomočnik. Imamo mladost in izkušnje. Glede na veliko tradicijo, na izkušnje zaposlenih, tudi upokojenih veterinarjev, ki so te izkušnje prenesli na kasnejše rodove veterinarjev lahko rečemo, da pokrivamo večina področij del v veterinarstvu.

V veliki praksi se ukvarjamo z zdravljenjem velikih živali, preventivnimi cepljenji, osemenjevanjem govejih plemenic, odpravljanjem plodnostnih motenj, diagnostiko na terenu, operacijami, svetovanj glede prehrane, tehnologije reje… Organizirano imamo tudi dežurno službo 24 ur na dan skozi vse dni v letu.

V mali praksi (psi, mački, kunci, eksoti,…) se ukvarjamo z zdravljenjem bolnih živali, opravljamo preventivna cepljenja proti steklini,  kužnim boleznim, opravljamo sterilizacije, kastracije ter ostale operativne posege. Razvito imamo tudi diagnostiko in sicer pri svojem delu si pomagamo z uporabo UZ, biokemijskimi in hematološkimi preiskavami krvi, preiskavami urina, hitrimi testi za preiskave na določene bolezni…
V pomoč pri operacijah nam je aparat za inhalacijo in  monitor, ki nadzoruje vse pomembne življenjske funkcije.

Imate povpraševanje ali vprašanje?

Pošljite nam svoje vprašanje in z veseljem Vam bomo odgovorili.